Čuvena MANEKENKA pred čijom je PRIRODNOM LEPOTOM svet zanemeo, posle 30 GODINA priznala MRAČNU TAJNU

0

Skoro 30 godina je skrivala činjenicu da lepotu ipak duguje estetskoj hirurgiji. Za oči publike bila je jedan od retkih prirodno lepih žena, koje su odolele trendu odlaska pod nož, ali sada, decenijama kasnije, otkrila je da to zapravo nije tačno.

Naime, prelepa Tajra Benks, jedna od najčuvenijih manekenki na svetu, u svojoj novoj knjizi „Perfect Is Boring“ osvrnula se i na dorađivanje svoje lepote.

 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Podsetimo, nekadašnji Viktorijin anđeo se još 2011. našla na meti kritika, kada su je optužili da je povećavala grudi, što je ona tada odlučno demantovala i istakla da će kada dođe vreme razmisliti o plastičnim operacijama. Ipak, prećutala je istinu – da je jednu već imala.

 

Women who wear black lead colorful lives. ? #sTYle

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Ipak, danas u 44. godini rešila je da javnosti obelodani da njeno savršeno lice ipak nije oduvek bilo tako savršeno. Naime, pre 30 godina ona je operisala nos.

„U nosu su mi rasle kosti koje su me svrbele i smetale mi. Mogla sam normalno da dišem, ali sam se odlučila na plastičnu operaciju. Priznajem! Imala sam lažnu kosu i operisala sam nos. Osećam odgovornost da to napokon priznam svima“, rekla je Tajra za magazin „People“.

Ona je dodala i da se do sada nije podvrgla tretmanima za podmlađivanje, ali da razume one koje su to uradili. Takođe, Benksova je objasnila kako smatra da je sasvim u redu šminkati se svakodnevno i da to ona prva radi.

 

Wanna be on top? She ready for some #ANTM tonight!

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

„Kao modelu, šminka mi je bila potrebna i mislim da u tome nema ništa loše. Šminka možda ne treba Žizel, ali meni jeste, a obe smo bile u Viktorijinim anđelima„, plastično je objasnila, zaključivši kako su osude jedne vrste žena ka drugoj potpuno bespotrebne i da treba prestati sa tim.

S.P.

 

Blic žena

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime