DVA DANA SE VODILA KAO NESTALA, PA PRONAĐENA ŽIVA POD VODOM U AUTU: Ribari pronašli potopljen džip u jezeru, pa ostali u šoku

0
FOTO: PRINTSCREEN/MARION COUNTY SHERIFF OFFICE

Žena iz Teksasa pronađena je živa u vozilu koje je otkriveno potopljeno u jezeru, dva dana nakon što je prijavljen njen nestanak.

Policijska uprava Longvjua u Teksasu prijavila je nestanak žene 5. aprila, navodi se u saopštenju iz lokalne kancelarije šerifa koje je objavljeno na Fejsbuku.

Dana 7. aprila, lokalni ribar je primetio crni džip skoro potpuno potopljen i pozvao lokalne vlasti.

„Prijavio je da je primetio crni džip potopljen na oko 40 stopa od rampe za čamce Vudijevog kampa“, navodi se u saopštenju iz kancelarije okruga Marion.

Na slikama olupine koje je objavila kancelarija šerifa okruga Marion, vidi se samo krov džipa, piše Gardijan.

Lokalne vlasti su sa spasilačkom ekipom stigle na lice mesta i uspele da izvuku džip. Ali dok je policija vadila automobil iz vode, primećeno je da je neko unutra i da se pomera.

To je bila žena koja je nestala dva dana ranije!

„Uz pomoć nadležne službe i zamenika šerifa okruga Marion, žena je bezbedno spasena iz potopljenog džipa“, potvrđeno je iz kancelarije okruga Marion,

Vlasti su kasnije utvrdile da je žena pronađena u džipu ista žena za koju je prijavljen nestanak.

Korisnici na društvenim mrežama su se odmah oglasili o ovom neverovatnom spasavanju.

„Bog radi na ovaj Veliki petak“, napisao je jedan korisnik, povezujući događaj sa velikim praznikom koji se obeležava dva dana pre Uskrsa, kao sećanje na Isusovo raspeće.

„Drago mi je što je ribar to video. Nadam se da će sve proći kako treba“, prokomentarisao je jedan korisnik.

Lekari hitne pomoći su ukazali pomoć ženi na licu mesta pre nego što je u nepoznatom stanju prebačena u bolnicu na dalje lečenje.

Izvor: Kurir.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime