Šon Pen je definitivno puk’o

0

To što je u studiju zapalio pljugu i pred kamerama priznao da se redovno kljuka sedativom Ambienom, možda je trebalo da nam dobaci poruku kako je i dalje najveći buntovnik u Holivudu. Nažalost, jedina ideja koja vam se javi posle odgledanog gostovanja Šona Pena u emisiji „The Late Show with Stephen Colbert“ je da mu lekovi ne rade dobro.

Nedavno je priznao da više ne voli glumu, a tokom intervjua na koji je došao da promoviše svoju novu knjigu je popušio cigaretu i voditelju rekao da je popio sedativ „da bi zaspao posle leta od kog je imao crvene oči.“ Ok, možda da mu ipak promene lek?

Svoj roman „Bob Honey Who Just Do Stuff“ opisao je kao „konverzaciju koju jednom godišnje imaš s pijanim ujakom“. Onda je zapalio drugu cigaretu, a Kolbert mu je rekao da bi trebalo da ostavi pušenje. Pen je uzvratio da je onkolozima obezbeđuje da imaju posao.

Zatim je komičaru Marku Maronu rekao da on i njegova bivša supruga Robin Rajt ne komuniciraju mnogo i da imaju potpuno različite, odvojene odnose sa zajedničkom decom 26-godišnjom Dilan i 24-godišnjim Huperom. Robin i Šon su razvedeni od 2010.

Glumac je objasnio da mu se gluma smučila jer podrazumeva saradnju, a on nikada nije bio timski igrač.

Foto: Profimedia

– Nikada se nisam razočarao u sebe – rekao je.

Na kraju je ipak uozbiljio priču. Poznat po svom aktivizmu, Pen je izrazio divljenje zbog Marša koji su američki studenti i učenici organizovali 24. marta, a kojim se zalažu za strožu kontrolu naoružanja. Masovne proteste su organizovali učenici srednje škole u Parklandu gde je nedavno izvršen masakr.

 


Izvor: Noizz.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime