“Nemaš ni 30, a već si se dorađivala kod PLASTIČARA”!

0

Hrvatska sportistkinja Sandra Perković poznata je širom regiona – ne samo zbog sjajnih rezultata u karijeri, već i zbog atraktivnog fizičkog izgleda i eksponiranja na društvenim mrežama.

Tamošnja javnost revnosno prati lik i delo ove 27-godišnje dame, a mediji su u više navrata pisali o njenoj transformaciji – naime ona je u zadnje dve godine stesala figuru, promenila ishranu i počela da neguje nešto ženstveniji i seksepilniji imidž.

 

Sandru na Instagramu prati preko 80.000 fanova, a ona je veoma aktivna na istom – često deli trenutke iz svog privatnog i profesionalnog života. Akcenat uglavnom stavlja na svoje odevne kombinacije, ali i šminku i frizuru, te ponekad i na svoje trbušnjake i definisane mišiće.

Ova bacačica diska nedavno je doradila usne hijaluronskim filerima, a to je i obelodanila, što su joj mnogi zamerili uz komentar da je “premlada da ima intervencije na svom licu”.

“To je neka nova moda među atletičarkama. Nema ni 30 godina, a već ima popravke na licu”, jedan je od komentara.

No, ona ne haje za kritike, već nastavlja da neguje dosadašnji imidž, a u poslednje vreme objavljuje i fotografije bez šminke, na račun kojih uglavnom dobija lepe reči i komplimente.

 

 

Tamošnji mediji često je nazivaju “hrvatskom Kloi Kardašijan”, zbog neverovatne sličnosti sa rijaliti zvezdom, mada je jedno sigurno – višestruka svetska i olimpijska šampionka ipak je daleko prirodnija od nje, bez obzira na malo filera u ustima.

Kako vi komentarišete opšteprisutni trend dopunjavanja usana?

S.P.
Blic žena

 

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime