RUSKA POLITIČARKA SE SKINULA GOLA I BACILA U SNEG! Sve puca na minus dvadeset stepeni, a onda je atraktivnu plavušu sačekalo nešto čemu se nije nadala! (VIDEO)

0

Ana Tereškova (52) je akcijom u Sibiru pokušala da pobere simpatije svojih sugrađana, ali je izazvala potpuno suprotne komentare.

Ruska političarka Ana Tereškova (52), koja svojom pojavom, ali i javnim nastupima već uveliko privlači pažnju svetske javnosti, ovog puta je prevazišla samu sebe kada se za potrebe kampanje skinula gola i tako bacila u sneg u sibirskom gradu Novosibirsku na čak minus 20 stepeni.

Kako je istakla, tim potezom je želela da ljude podstakne da uživaju u prirodi, koje u Ruskoj Federaciji ima u izobilju, ali i da i očvrsnu.

– Ovo je Sibir! Minus 20, kakva lepota – objavila je političarka na svom Instagram profilu uz snimak na kom se vidi kako se valja po snegu u kupaćem kostimu.

U jednom trenutku je čak uzela grudvu snega u šake i razmazala je po glavi, ostavši potpuno mokra.

Međutim, iako je nameravala da pobere pohvale zbog svog hrabrog poteza, Tereškovu je sačekalo nešto čemu se nije nadala – žestoka osuda javnosti. Naime, mnogi su ispod njenog videa napisali kako je osramotila grad i da joj uopšte ne priliči takvo ponašanje.

– Jako čudno snimanje. Ovakvi videi uopšte ne odgovaraju vašem statusu političarke – glase samo neki od mnogobrojnih komentara ispod video-zapisa.

 

 

Republika.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime