NAPADNUT POZNATI SRPSKI GEJ „Muškarac me je jurio sinoć da me izbode nožem“

0

Pomoćnik ministra tvrdi da je nož bio dug 20 cm.

Pomoćnik ministra za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Boris Milićević, koji je javnosti poznat kao LGBT aktivista i prvi deklarisani gej u Skupštini Srbije, napadnut je sinoć na Novom Beogradu.

Kako je naveo, njega je do tada nepoznati muškarac jurio da ga izbode nožem. Počinilac je uhapšen vrlo brzo.

Pročitajte i:

SAKRILI SE U MIŠJU RUPU: Hrvati ne prave bazu na Kosovu, šef diplomatije demantovao sebe, pa uputio NOVU PROVOKACIJU

Miilićević je na društvenoj mreži Tviter objavio policijski zapisnik od prošle noći, opisavši do detalja napad koji se desio u 21.30 časova. Objasnio je da ga je muškarac gađao nekim predmetom, pa pretio da će ga zaklati, kao i da je bežao od napadača. Kada je zatražio pomoć od prolaznika, oni su se, kao je opisao Boris u policiji, razbežali, a napadač je nastavio da trči za njim. On je opisao i kako napadač izgleda.

Kako je naveo, njega je do tada nepoznati muškarac jurio da ga izbode nožem. Počinilac je uhapšen vrlo brzo. Miilićević je na društvenoj mreži Tviter objavio policijski zapisnik od prošle noći, opisavši do detalja napad koji se desio u 21.30 časova. Objasnio je da ga je muškarac gađao nekim predmetom, pa pretio da će ga zaklati, kao i da je bežao od napadača. Kada je zatražio pomoć od prolaznika, oni su se, kao je opisao Boris u policiji, razbežali, a napadač je nastavio da trči za njim. On je opisao i kako napadač izgleda.
– Za muško lice koje me je napalo mogu da dam opis da je starosti 60 godina, visine 185 do 190cm, mršave građe, pogrbljen, sa dužom bradom, masnom kosovom i pramenovima, i pohabanom garderobom. Za nož mogu da kažem da je imao dršku crne boje i ukupna dužina noža oko 20cm – navedeno je u zapisniku, stoji na Tviteru.

Iz policije je potrvđeno da su izašli na lice mesta, te da je napadač uhapšen, kao i da mu je određen pritvor od 48 sati.

Izvor: Alo.rs/Telegraf

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime