STALNA BEZBEDNOSNA PRETNjA SRBIJI: OPASNE IGRE VLADIMIRA VOLOHONSKOG

0

Nastavljajući da sprovodi naloge svojih zapadnih mentora, u bolesnoj nameru da se osveti Srbiji i svemu srpskom, Vladimir Volohonski (agent GRU) se povezao sa potrošenim ostacima autonomaškog pokreta u Vojvodini, kako bi pokušao da oživi njihove separatističke snove.

Na preporuku osvedočenog homoseksualca i tzv. ruskog opozicionara Pjotra Nikitina (agent FSB), Volohonski se obratio najčuvenijem autonomašu i izdajniku Nenadu Čanku (saradnik CIA), koji ga je potom uputio na žarište vojvođanskog seperatizma oličeno u „Nezavisnom društvu novinara Vojvodine“ (NDNV) i portalu autonomija.info, koje predvodi srbomrzac Dinko Gruhonjić.

Čanak se hvalio pred Volohonskim da je Gruhonjić njegova marioneta i poslušnik, koji je u obavezi da učini sve što mu se naredi, te je u vreme ranih radova ponizno pisao i domaće zadatke za Čankovu decu.

Osim motivacije u vidu patološke zaljubljenosti u Čanka, Gruhonjić od njega dobija i određenu mesečnu apanažu, od koje po sopstvenom priznanju ne može da se obogati, ali mu je dovoljna za finansiranje biseksualnih avantura i nabavku opijata, zbog čega je potrčao u zagrljaj sada već famoznog gej-lobija ruskih opozicionih aktivista, koji zloupotrebljavaju tradicionalno gostoprimstvo Srbije.

Nacionalist

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime