U PROROČANSTVIMA ZA 2022. BABA VANGA NAVELA I VLADIMIRA PUTINA Evo šta je sve predvidela za ruskog predsednika

0
Foto: Youtube/Printscreen

Baba Vanga je u svojim predviđanjima za 2022. godinu spomenula i ruskog predsednika Vladimira Putina

Bugarska proročica poreklom iz Severne Makedonije, za koju se veruje da je predvidela mnoge događaje, imala je i predviđanja i za ovu godinu.

Baba Vanga je postala poznata tek nakon smrti, a njena navodna predviđanja koja su se obistinila odnose se na teroristički napad 11. septembra 2001. godine na kule Bliznakinje u Njujorku. Navodno je prorekla čak i svoju smrt 11. avgusta 1996. godine, Drugi svetski rat, a veruje se da joj je čak i omraženi diktator Adolf Hitler došao u posetu, ali je izašao razočaran iz njene kuće zato što mu je prorekla neslavan kraj rata, piše Story.hr.

Predvidela je navodno i mnoge druge katastrofe, a i nakon smrti Vanginih proročanstava pribojavaju se mnogi ljudi. Prorekla je i rat između muslimana i Evropljana, da će daleke 2088. godine doći nova bolest od koje će ljudi početi brzo da stare, ali 2097. će ta bolest biti pobeđena. Drugom polovinom 21. veka vladaće komunizam, a moći će da se uzgajaju i ljudski organi.

Ali šta je otkrila za 2022. biće otkriveno u nastavku.

– Napad na Vladimira Putina. Vanga je predvidela napad na ruskog predsednika, ali to ne znači njegov kraj.

– Pad meteorita. Ona je procenila sudar velikog meteorita sa Zemljom. – Ekonomska kriza. Zemlje koje imaju dolar kao valutu biće najteže pogođene krizom.

– Promena klime. Predvidela je razne klimatske promene, a globalno zagrevanje će predstavljati veliku pretnju flori i fauni sledeće godine.

– Bolest Donalda Trampa. Njegovo zdravlje će biti još gore, a govorila je i o misterioznoj bolesti sa ozbiljnim posledicama na uvo i mozak.

– Kraljica Elizabeta. Prema njenim predviđanjima, kraljica Elizabeta II. izgubiće bitku za život i prepustiti presto svom sinu Čarlsu.

– Pobuna u Severnoj Koreji. Stanovništvo Severne Koreje će ustati protiv lidera Kim Džong-una.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime