Ivan Ivanović promoviše USTAŠKU VINARIJU!

1

Komičar i TV voditelj Ivan Ivanović postavio je na svoj Twitter profil objavu u kojoj promoviše vino Blatina vinarije Kvesić.

Vinarija Kvesić iz zapadne Hercegovine je nedavno u Beogradu u hotelu Nota imala promociju svojih vina. Zbog proširenja na srpsko tržište vlasnik ove vinarije uklonio je sa javnog dela svog Facebook profila ustaške objave ali nije uspeo da u potpunosti prikrije trag na internetu.

Ostale su zabeležene pojedine objave Vinarije Kvesić u kojima se veliča genocidna akcija „Oluja“, ustaški turbofolk muzičar Tompson i druga ustaška znamenja.

Vlasnik vinarije Kvesić, dok nije rešio da se oproba i na srpskom tržištu, ponosno je isticao svoje učešće u operaciji „Oluja“ u kojoj je proterano više stotina hiljada Srba iz Krajine a  nekoliko hiljada ubijeno ili se vode do dan danas kao nestali.

Важно обавештење: херцеговачка винарија „Квесић„ после реакције узнемирених грађана потпуно је редизајнирала профил и…

Posted by Бранислав Станковић on Среда, 16. септембар 2020.

БОЈКОТ!Драги Београђани,у неколико ресторана и винарија тренутно је промоција винарије „Квесић" из тзв.”херцег…

Posted by ПОНОСНИ НА СВОЈЕ СРПСКО ПОРЕКЛО on Четвртак, 17. септембар 2020.

Vinari iz zapadne i istočne Hercegovine su međusobom dobro povezani. Često rade na zajedničkoj promociji i plasmanu vina.

 

Vlasnik vinarije Kvesić sem što je bio „branitelj“ poznat je i kao blizak saradnik ultraradikalne nacionalističke stranke HSP.

 

Ivan Ivanović je ovu objavu na Twitter-u u međuvremenu obrisao.

Novi Centar

 

 

1 komentar

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime