Domaća garderoba – Obucite svoju devojčicu kao princezu

0

Sva deca koja odrastaju uz bajke maštaju da postanu hrabri kraljevići ili prelepe princeze, roditeljima se oči ispune suzama, a srce toplinom kada svoje mezimice obuku u divne, svečane haljine za devojčice od kojih svima zastaje dah.

Molimo vas da na trenutak zaustavite vreme i razmislite šta je to što je potrebno da se vaša ćerka oseća i izgleda kao prava mala princeza. Znate i sami da je najvažnije da je svakog trena u svakom danu volite, razumete i podržavate, jer sve prave princeze nastaju iz bezgranične i nesebične ljubavi. Da bi izgledala kao princeza iz bajke potrebne su vam Kotex svečane haljine za devojčice ili raskošne suknjice od tila, koje su kao čarobni štapić jer vašu klincezu za tren pretvaraju u princezu.

Zaposleni u Kotexu zaista dobro znaju koliko veliki značaj imaju haljinice za devojčice. Online prodavnica firme Kotex ima ponudu od koje zastaje dah, a rezultat je njihovih iskrenih težnji da baš vaša mezimica blista u svojoj novoj haljini, onako kako to sve princeze zaslužuju.

Raskošne suknje od tila i svečane haljine za devojčice

Vođeni dugogodišnjim iskustvom, a inspirisani ljubavlju, u Kotexu su kreirali modnu kolekciju koja obuhvata svečane haljine za devojčice od 1 do 12 godina, divne suknjice od tila, svečane bluzice i bolero od satena.

Ako planirate nezaboravnu proslavu prvog rođendana, krštenje ili ste pozvani na svečane događaje gde će vaša ćerka biti glavna zvezda ili najdraži gost, haljine od čipke ili suknjice od tila uvek su prvi, ali i najbolji izbor.

Komfor, kvalitet i dizajn linije svečane odeće za princeze u Kotexu je na zavidnom nivou jer je:

  • dizajn haljinica moderan i svečan, ali istovremeno udoban i lepršav, a odgovaraće različitim vremenskim uslovima jer postoje haljine sa dugim, kratkim rukavima i onim bez rukava; pažljiv izbor materijala i kroja mladalački stil doveo je u harmoniju sa raskošnom otmenošću, pa sve haljinice izgledaju čarobno i neodoljivo kako devojčicama, tako i mamama
  • odeća se izrađuje kvalitetnih materijala (svečane haljine za devojčice su od poliamida uz dodatak elastina, a poliamid je materijal koji dobro propušta vazduh, omogućava koži da diše, veoma je izdržljiv i čvrst, ne gužva se, lako se pere i brzo suši, nezapaljiv je i izuzetno higijenski i dugo izgleda kao nov; suknjice od tila za devojčice su od kvalitetnog poliestera izuzetno bogate teksture i različitih boja, lagane i ugodne na dodir, lako se održavaju i nisu sklone gužvanju i deformacijama)
  • svaka haljinica i suknjica je veoma udobna i komforna (savršeno prilagođenim krojem, sa velikim procentom elastina u materijalima, postiže se da haljinice i suknjice od tila odlikuje izuzetan komfor i udobnost, pa će ih vaše princeze sa zadovoljstvom nositi)
  • moguća online prodaja: sve suknjice i haljinice za devojčice online su dostupne u Kotex prodavnici, što roditeljima štedi i novac, ali i vreme

Pogledajte link u nastavku ako vas zanima predlog dečijih majica i prsluka za proleće.

Svečane haljine i suknjice od tila su nežnih boja (bež, bela, nežno roze, boja kajsije), a gornji delovi haljinica ukrašeni su vezenim cvetovima, čipkom, ponekim biserom i mašnom, a pojas krasi satenska traka. Donji delovi šire se i padaju u nekoliko slojeva tila, što ostavlja bogat vizuelni utisak kao i prava balska haljina.

Svečana haljina za sasvim običan dan?

Ako se pitate može li se svečana haljina obući svakog dana, odgovor je naravno!

Sasvim običnog dana, kada je vaša princeza malo tužna ili napolju pada kiša, kada je vesela i raspevana bez ijednog razloga, obradujte je i obucite joj svečanu haljinu, pa će se čarolija sama desiti, jer je princeza svaki dan princeza.

A pravi čarobni štapić za sve roditelje su suknjice i haljinice za devojčice – online prodavnica Kotex je pravi izbor, jer ima više nego što možete da zamislite.

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime