DOK MLADIĆ ČEKA PRESUDU, MAJKE SREBRENICE SE BAHATE! Ovo što one imaju nije normalno (VIDEO)

0

Žalbeno veće Mehanizma za krivične sudove u Hagu objaviće u tri sata posle podne, drugostepenu presudu Ratku Mladiću, objavljeno je na sajtu Mehanizma.

Munira Subašić, predsednica udruženja Majke Srebrenice, koja je zgrozila javnost najavom da će čak 22.000 Srba optužiti za zločine, je „iskoristila tragediju za vlastito bogaćenje“.

FATA ORLOVIĆ DAN POSLE RUŠENJA CRKVE LIKUJE! Izjavila je nešto što je sve IZNERVIRALO

Poznati istoričar: Prvi masakr u Srebrenici je bio nad Srbima

Poznati istoričar dr Edvard Herman ocenio je nedavno da je u Srebrenici bilo više zločina, a da je ubijanje bosansko-muslimanskih vojnika bio odgovor na ubistvo više od 2.000 srpskih civila, uglavnom žena i dece na istoj lokaciji.

– Masakr u Srebrenici uvek stavljam pod navodnike jer ih je zapravo bilo mnogo na području Srebrenice. Na primer, bio je onaj pre jula 1995, kada je ogroman broj Srba ubijen od strane muslimana, bosanskih muslimana i snaga koje su izašle iz Srebrenice. Jedna procena je da je bilo više od 150 srpskih sela koja su potpuno zbrisana, a jedna studija otkriva imena 2.383 srpska civila koji su ubijeni u periodu od 1992. do jula 1995. Mogli bismo to nazvati „prvi masakr u Srebrenici“ – rekao je Herman.

Majke Srebrenice poseduju kuće, džipove i milione maraka

Ipak, ovo ne smeta Muniri Subašić, predsednici udruženja Majke Srebrenice da ovaj zločin iskoristi za ličnu korist.

Ona je pred kamerom FTV rekla da ima dve kuće u Sarajevu, a da njen sin vozi džip koji su UN donirale udruženju.

SRBIJA RAZOČARANA! Do juče su nam bili prijatelji, a sada nam zabijaju nož u leđa

– Tačno je da imam dve kuće, a jedan čitav sprat sam iznajmljivala jednom ministru u Vladi BiH za novac. Šta bih drugo sa tolikom kućom? – rekla je Munira.

Ovo nije sve što Subašić poseduje. Njeno udruženje je od „Telekoma BiH“ dobilo 300.000 maraka, a na listi nekretnina i poseda ima i oko šest hektara zemlje.

– Rođaku Hamidu, koji je bio direktor „Telekoma BiH“, dala sam deo zemlje da ozida sebi vikendicu. Dala sam mu plac jer smo od njega dobili 300.000 maraka. Dobijamo pare i za pomoć povratnicima, kao i za rad našeg udruženja – hvalila se ona.

Majka Srebrenice ponosi se i primanjima koja su još 2010. mesečno iznosi oko 4.000 konvertibilnih maraka.

– Je*em vam majku, može mi vala biti 2.000 maraka da trošim i da uživam ko lord – izjavila je ona u kameru.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime