NEVEROVATNO! Bajden se izgubio (VIDEO)

0
Foto: EPA/RADEK PIETRUSZKA

Konzervativci, koji su dugo ispitivali Bajdenovu mentalnu „oštrinu“, nazvali su video „bolnim za gledanje“.

Američki predsednik Džo Bajden snimljen je kako pogubljeno luta po kafiću u Kornvalu u Engleskoj, nakon čega se pojavila njegova supruga i odvela ga.

FATA ORLOVIĆ PONOVO IZAZVALA REAKCIJU Seka Aleksić poslala jasnu poruku o rušenju srpske crkve u Konjević Polju i odgovorila ocu Peđi (FOTO)

Konzervativci, koji su dugo ispitivali Bajdenovu mentalnu „oštrinu“, nazvali su video „bolnim za gledanje“.

SUSEDNA ZEMLJA PREUZIMA KONTROLU NAD KOSOVOM Stiže još vojnika

Video snimci objavljeni na društvenim mrežama u petak, ali koji su uglavnom ignorisani od strane glavnih medija, pokazuju kako Bajden pogubljeno luta terasom kafića.

Neko na terasi, najverovatnije novinar ITV-a, pita: „Kako teku vaši sastanci u Kornvalu?“

Bajden se onda smrzava, podiže palac i odgovara: „Vrlo dobro“.

Tada se pojavljuje prva dama Džil Bajden i pozive supruga prema sebi, nakon čega ga uzima za ruku dok se gosti glasno smeju.

Bajdenovo ponašanje i očigledna zbunjenost podigli pravu buru na društvenim mrežama, posebno među američkim konzervativcima, koji su od prošlogodišnje kampanje tvrdili da Bajden pokazuje znake opadanja kognitivnih sposobnosti.

Video snimci Bajdenovih verbalnih gafova i grešaka otkako je postao predsednik, poput zaboravljanja imena sopstvenih zvaničnika i gubitka misli na jednoj samostalnoj konferenciji za štampu, samo su dali težinu njihovim tvrdnjama.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime