Sergej Trifunović najavio izlazak na izbore – opozicija ga kritikuje(VIDEO)

0

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović obratio se članovima PSG video-porukom u kojoj je najavio da je vrlo moguće da taj pokret izađe na sledeće izbore, kad god oni budu raspisani.

On je naveo i da je “našao novac” za registrovanje stranke i da će lično učestvovati u prikupljanju potpisa, prenose beogradski mediji.

“Molim vas da svi ostanete u kontaktu telefonom i da se spremate jer ovo će se u jednom trenutku završiti, verovatno krajem maja ili početkom juna. Prosto treba biti spreman da se bukvalno fuzionišemo u jednom danu…Dakle, onako vojnički spremni”, poručio je Trifunović.

Vesna Pešić je na tviteru zapitala da li je iko primetio ovu Trifunovićevu izjavu ili su se svi pozabavili sa obećanih 100 evra?

 

 

 

Upitan da li bi izlazak na izbore mogao da naruši njegove odnose sa Savezom za Srbiju, Trifunović kaže da “opozicija u Srbiji nije obdanište, ma koliko se propagandisti vlasti trudili da ih tako predstave”.

“Mi se u nekim stvarima slažemo, u nekim ne, zbog toga i nismo ista politička organizacija na kraju krajeva. Sa predstavnicima SZS-a ćemo razgovarati, ne vidim razlog da se neko naljuti zato što pratimo šta se dešava i u skladu sa tim razmišljamo o budućim koracima”, navodi lider PSG.

Zanimljivo je da Sergej iako je ovaj video snimak procureo u javnost, na svom tviter profilu uopšte ga nije komentarisao. Da li će ova najava izlaska na izbore, pored upornih zalinjanja da se ide u bojkot pokvariti odnose Sergeja i Đilasovog saveza, bez obzira što Sergej u izjavi za Novu retorički pokušava da ublaži posledice izlaska tajnog video u javnost, ostaje da se vidi.

 

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime