SRPSKI TENISERI SPREMAJU OSVETU! Oglasio se Miomir Kecmanović i poslao MOĆNU poruku! (FOTO)

0

Srpski teniser nije više mogao da ćuti.

Srpski teniser koji je trebalo da bude prvi rival Novaka Đokovića u Australiji Miomir Kecmanović oglasio se nakon odluke da Nole bude deportovan.

Mladi teniser ističe da je srpski tim u Melburnu ogorčen nakon dešavanja prethodnih dana i da je sada na njima da na neki načen osvete Đokovića i pruže što bolje partije.

– Gorka pilula je popijena, a da turnir nije ni počeo! Ne mogu ni da zamislim kako se Novak oseća, kroz šta je prošao poslednjih deset dana… Jako sam se radovao da ću imati čast da na centralnom terenu Rod Lejver arene otvorim ovogodišnji turnir sa prvim igračem sveta – napisao je Kecmanović i dodao:

– Nažalost, ono o čemu sam razmišljao poslednjih sedam dana od trenutka kada je žreb napravljen sada nema nikakvog smisla. Naša mala srpska ekipa ovde u Melburnu ogorčena je i razočarana i mislim da se sada treba dodatno potruditi, i svojim igrama na neki način osvetiti našeg najboljeg predstavnika koji je onemogućen da bude ovde. Ja verujem da ćes osvojiti još grend slemova i da te ovo neće sprečiti u stvaranju istorijskog uspeha. Svi smo uz tebe – zaključuje srpski teniser.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime