TENISKI ZEMLJOTRES Australijan open i Novak Đoković, sad je sve jasno!

0

Najbolji teniser planete je rekorder sa devet pehara u Melburnu.

Planeta danima živi u neizvesnosti – da li će Novak Đoković igrati na Australijan openu, jedno je od najbitnijih pitanja u svetu tenisa ovih dana. Direktor Australijan opena Kreg Tajli poručio je da je obavezna vakcinacija uslov za učešće na turniru, pa su sve oči uprte u Srbina

Ubrzo posle toga je i Đoković upitan hoće li igrati na Australijan openu, ali je on ostao „zakopčan“ i čeka zvaničnu odluku, nakon čega će se izjasniti.

– Videćemo. Moraćemo da sačekamo i da vidimo – kratko je odgovorio Srbin.

Mediji u Australiji nastavili su da se bave ovom temom, a prenose i izjavu Toda Vudbridža, nekada najboljeg dubl igrača sveta, koji je jedno vreme i radio sa Đokovićem u ranim danima njegove karijere.

– Ulazna lista za Australijan open se zatvara šest nedelja pre turnira, pa je to 6. decembra. Ali, realnost je da ako želi da igra na ATP kupu i da ima pripremu u Australiji, moraće da se vakciniše verovatno ove nedelje – rekao je Vudbridž.

Dakle, ukoliko se Novak definitivno ne izjasni oko učešća na Australijan openu, definitivno će se 6. decembra znati da li će igrati ili ne. Dotle svi mogu samo da nagađaju, a odgovor trenutno zna samo Novak.

ALO

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime