Zašto Rektorka Ivanka Popović ćuti o svojoj gej orijentaciji?!

1

Sestra stričevka Saše Popovića(prvog čoveka Granda) Rektorka BU Ivanka Popović, koja je u žižu javnosti dospela zbog poništavanja doktorata Siniši Malom je lezbijka… Barem tako tvrde tviteraši.

Tviteraš Diskreditator je za Rektorku napisao sledeće:

Rektorka BU, dr Ivanka Popović je izuzetan intelektualac, gadljiva na korupciju i prevaru, ali često inertna i spora u donošenju odluka. Sve ovo je novo za nju. Šira javnost ne zna da je gej, u skladnom braku već 30-ak godina sa Irkinjom koja živi i radi u Beogradu.

 

Ivanka Popović je rođena 1959. godine u Rio de Žaneiru.  Deda joj je bio senator Daka Popović, prvi ban Dunavske banovine, a otac ambasador Gavra Popović, jugoslovenski diplomata.

Sveštenik SPC Alimpije Popović, brat Gavre Popovića i sin Dake Popovića, a stric Ivankin bio je prvi gradonačelnik Novog Sada nakon Drugog svetskog rata.

Informacija da je Ivanka Popović gej, nije naišla na razumevanje tviteraša.

Zašto Rektorka ćuti o svojoj gej orijentaciji?

 

POPOVIĆ UHVAĆEN U PREVARI, RAZORIO PORODICU RADI IVE GRGURIĆ: Supruga u suzama, prenela mu je TEŠKU POLNU BOLEST!

Rektorka Ivanka Popović nikada javno nije govorila o svojoj seksualnoj orijentaciji, što joj nije zameriti u Srbiji. Međutim, Ivanka nikada nije stala ni u odbranu gej populacije niti prava LGBT zajednice u Srbiji.

1 komentar

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime