SRBIJA JE BOMBARDOVANA TESLINIM ORUŽJEM: Dačić i Nestorović šokirali naciju nikad objavljenim vestima!

0

Oni su podvukli da je tokom svoje karijere Nikola Tesla napravio i veliki broj izuma koji se mogu koristiti u vojne svrhe

To su u “Dobro jutro Srbijo” sa Jovanom Jeremić otkrili gosti u studiju Happy TV – prof. dr Branimir Nestorović i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

– Tesla je napravio tehnotroničko oružje koje ima mogućnost kontrole svesti uz pomoć elektromagnetih talasa. Naravno, ti talasi se emituju na daljinu. Oni su poznati i kao “zraci smrti” – naveo je ministar.

Dr Nestorović se odmah nadovezao:

– “Zraci smrti” su upotrebljeni u Iraku i kod nas tokom Bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine. Tokom sukoba u Bosni bio je avion američke avijacije “Komando Solo” koji je emitovao talase, koji izazivaju depresiju i malaksalost, i vojnike teraju da bacaju oružje i da odlaze sa fronta.

Sagovornici Jovane Jeremić podvukli su da je tokom svoje karijere Nikola Tesla napravio i veliki broj izuma koji se mogu koristiti i u vojne svrhe.

– Patentirao je mnoge stvari od energije do medicine. Njegov izum je elektromagnetni štit protiv raketnih napada, ali ne znam da li je iko uspeo da to sprovede u delo. Kažu da je i sistem HAARP, koji utiče na ponašenje i zdravlja ljudi, urađen uz pomoć Teslinih nacrta – naveo je Dačić.

Dr Nestorović je otkrio i podatak da je američka vojska sa Teslom radila nekoliko tajnih eksperimenata:

– Razarač “USS Eldridž” je samo nestao iz Filadelfije. I to na četiri sata. Vratio se potpuno zelen, većina mornara je preminula. Tesla u ovom eksperimentu nije hteo da učestvuje jer se prethodni brod, pun životinja, vratio sa većinom uginulih na njemu.

Srbija Danas, Espreso

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime