SVETSKI SKANDAL NA POMOLU! MILOŠ NINKOVIĆ: Novaka su uhapsili, Nadala su pustili, iako je Španac PREKRŠIO ZAKON Australije!

0

Neverovatan presedan na pomolu

SKANDALOZNA PORUKA NOVAKU OD “LJUBAZNIH” DOMAĆINA: Ne možeš da se VUCARAŠ po svetu zato što si BOGAT! Misliš da si iznad ZAKONA?

Miloš Ninković, nekadašnji srpski fudbalski reprezentativac, koji već sedam godina igra u Sidneju u Australiji, tvrdi da je Novak Đoković žrtva politike i medija u toj zemlji.

Za Kurir Miloš Ninković otkriva da je prosto neverovatno da u toj zemlji jedni aršini važe za Novaka Đokovića, a drugi za Rafu Nadala.

– Dosta tenisera je dobilo izuzeće na osnovu medicinske dokumentacije, a samo su Novaka zatvorili. Niko ne priča o tome, pošto ovde… Ako si australijski državljanin i nisi u zemlji, a imao si kovid u nekoj drugoj državi, ti ne možeš u narednih 14 dana da uđeš u Australiju. To važi za australijske, ali i sve ostale – jasan je Miloš Ninković u izjavi za Kurir, a potom dodaje:

– Niko nije postavio pitanje… Sećam se da je Nadal objavio da je zaražen 20. decembra… I ušao je 30. ili 31. decembra u Australiju. Nije prošlo dve nedelje!!! O tome niko živ ne piše u Australiji, niti neko želi da postavi to pitanje. Kako se to desilo? I ovo govori da su oni znali od početka šta žele, odnosno da su pikirali Novaka.

Rafael Nadal je 20. decembra zvanično objavio da je pozitivan na kovid po povratki iz Abu Dabija, gde je igrao egzibicione mečeve protiv Endija Marija i Denisa Šapovalova. Španski teniser je vakcinisan, ali bi prema zakonima Australije moralo da prođe 14 dana pre nego što je ušao u zemlju.

A, na tlo Australije stupio je 31. decembra kako su objavili svi svetski mediji. Fakat je da je od infekcije koronom kod Nadala prošlo 11, a ne 14 dana, što govori da mu je država Australija progledala kroz prste, odnosno da svesno nije primenila svoje stroge zakone, koje je opet samo nekoliko dana posle demonstrirala na Novaku Đokoviću, kojeg je smestila u hotel za migrante, gde najbolji teniser sveta boravi već četiri dana.

Kurir sport/A. Radonić

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime