Bora Novaković najomiljeniji režimski opozicionar – kada on kritikuje vlast, Novosađani se smeju!

1

Predsednik Gradskog odbora Jeremićeve Narodne stranke za Novi Sad Bora Novaković je poveo kampanju protiv projekta “Novi Sad na vodi”. Bora je u tu svrhu pokrenuo i potpisivanje onlajn peticije ali bez nekih naročitih rezultata.

Realno sve što je do sada Bora u svojoj opozicionoj borbi uradio jeste da mu se Novosađani smeju. Jer kako shvatiti ozbiljno Borinu borbu protiv partokratije, burazerskih ugovora i nameštenih tendera, kada je upravo on u Novom Sadu simbol svega toga.

Podsetimo se da je 2014. Bora Novaković uhapšen baš zbog pronevere 4 miliona evra. Tadašnji visoki fukcioner Demokratske stranke (DS) Borislav Novaković, uhapšen je zbog sumnje da je sa još trojicom Novosađana oštetio novosadski budžet za oko 4 miliona evra.

Novaković, koji je vršio funkciju direktora Javnog preduzeća Zavod za izgradnju Novog Sada, 2014. je uhapšen je sa još tri osobe koje su, takođe, radile u tom preduzeću, zbog sumnje da su vlasniku firme Borovica transport zloupotrebom položaja omogućili da pribavi 4 miliona evra i time oštetili bužet Novog Sada.

Kada god Bora pokrene pitanje partokratije i korupcije Naprednjaci ga podsete na vreme kada je on bio vlast.

U poslednje vreme Bori više ni opozicija ne veruje. Opozicioni portal “Opozicija na jednom mestu” prenosi reči Duška Perina iz DJB.

Perin je na Tviteru napisao da je Bora Novaković simbol partokratije i burazerskih ugovora. Drugi tviteraš je dodao da je to zapravo i glavni razlog što baš takav Novaković glumi opoziciju u Novom Sadu.

 

Novi Centar

 

 

1 komentar

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime