Jezivo! UBICA ĐOKIĆA UPRAVO NAS GLEDA: Šokantna tvrdnja nekadašnjeg operativca DB u jutarnjem programu! POSLAO JE NEKOGA I NA SAHRANU

0

Božidar Spasić, nekadašnji pripadnik DB-a, tvrdi da je ubica porodice Đokić iz Aleksinca ili neko blizak počiniocu prisustvovao njiohovoj sahrani!

SAZNALO SE KO JE UBIO PORODICU ĐOKIĆ Monstruozni zločin imao najpodliji motiv

– Nas ubica sad gleda! Ubice prate sve što se govori i piše i ja sam potpuno saglasan da ono što se piše u novinama ne može uticati na samu istragu. Prava istina je negde daleko. Ovo je jedan od težih slučajeva koji se dogodio u našoj zemlji. Ovaj slučaj je interesantan zato što se dogodio u jednoj maloj sredini, ljudi su preplašeni, a ubica je na slobodi – rekao je Spasić u uključenju u jutarnji program Televizije Kurir.

Đokiće ubio “UBICA SA ZNAČKOM?”

Poznavanje terena prema njegovim rečima može da bude jako dobar pravac u istrazi.

ŽANDARMERIJA PRETRAŽUJE PODRUČJE: Traži se ključan DOKAZ

– Morali su da pripreme teren. Svako ko radi sa novcem nalazi se u fazi opasnosti, prema tome, ako bi tražili uzrok onda bismo se sigurno na tome zadržali. Kad se radi o takvim ubistvina nije nemoguće da je ubica prisustvovao sahrani ili da je neko za njega otišao na sahranu – mišljenje je Spasića.

Kamere sve SNIMILE, “mozak” operacije NAPUSTIO Srbiju? Nova saznanja o ubistvu Đokića!

Mnogi rođaci i prijatelji bili su na poligrafu jer se sumnja da iza zločina stoji neko jako blizak ubijenoj porodici, a kao motiv ovako monstruoznog ubistva mnogi navode novac.

– Zaista nisam imao u karijeri ovakav monstruozan slučaj izvršen na ovako gnusan način. Ovakva priprema, organizovanost, policija će imati mnogo težak izazov ispred sebe da reši. Građani su preplašeni sad, ja sam lično uznemiren zbog svega ovoga, jer znam kolika je to tragedija – rekao je dugogodišnji inspektor u penziji Bratislav Timotijević.

Dodaje da je jako nezgodno pričati o motivu.

– Istraga je u toku i motivi mogu biti razni. Finansijski motiv možda može biti presudan, ali nijednog momenta ne smemo isključiti nijedan drugi. Apelujem na medije da se ne govori mnogo o motivima i detaljima jer će sve to remetiti istragu. Treba baratati samo sa proverenim informacijama. Imajući u vidu da je čitava porodica nastradala, jako je teško govoriti samo o jednom počiniocu, moralo je biti bar dva počinioca. U svakom slučaju imali su logističku podršku, ako nisu iz Aleksinca, morao im je neko ukazati na mesto i ostale stvari – dodao je Timotijević.

Podsetimo, mnogi rođaci i prijatelji već su bili na poligrafu zbog sumnje da iza zločina stoji neko jako blizak ubijenoj porodici.

Izvor: Kurir.rs

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime