SRPKINJA NAZVALA HRVATSKU TELEVIZIJU, U PROGRAMU NASTAO HAOS! Voditelj zapenio, a njene izjave su ODUVALE sve!

0

Čini se da tenzije između hrvatskog i srpskog naroda nikada neće prestati. Postavlja se pitanje ko uživa bolji, ili gori, položaj. Da li su to Srbi u Hrvatskoj ili pak Hrvati u Srbiji? Što se tiče Srba u Hrvatskoj, prema ustavu i zakonu trebalo bi da imaju prava kao i Hrvati, ali praksa često pokazuje drugačije.

HIT U JUTARNJEM PROGRAMU, KO SE TO VRZMA IZA VODITELJKE?! Gost hteo da napusti studio, ali nije znao GDE ĆE (FOTO)

Prema nekim podacima, u Hrvatskoj bi trebalo da je 4,36 odsto Srba zaposleno u državnoj službi, dok ih je u realnosti svega 2,1 posto. Što se tiča Hrvata u Srbiji, isključeni su iz svih procesa donošenja odluka. U javnosti je ovih dana eksplodirala situacija koja se dogodila na jednoj hrvatskoj televiziji kada se gledateljka javila i bila vidno uznemirena.

Zbog 24 hektara srpske zemlji se čak i Stejt Department DIGAO NA NOGE!

Neimenovana gledateljka Osječke TV šokirala je i voditelja i sve gledaoce svojim javljanjem u emisiju TV Replika Osječke TV.

Naime, ona se javila iz Borova Sela rekavši da joj je dete ovih dana bilo uznemireno, a njeno javljanje uznemirilo je i voditelja, ali i gledaoce emisije.

“Kao prvo, dete mi je juče bilo uznemireno zbog onih pesama i vikanja ‘ubij Srbina’, je li to nije sramota za jednu državu, a drugo, kako vama smeta Šoškočaninova ploča, tako i nama možda smeta i vaših 12 policajaca, a ko je njih poubijao, gde su naši Srbi?”, upitala je ona.

Vidno iznenađeni voditelj upitao je “Kako vaši Srbi? Srbi su ravnopravni s većinskim hrvatskim narodom, pa zar nisu tih 12 policajaca i vaši policajci, vi živite u Hrvatskoj?”, rekao joj je.

“Ja živim u Hrvatskoj, ali gde su Srbi koji su poubijani, vi pričate samo o 12 policajaca, a gde su Srbi što su poubijani u Hrvatskoj?”, uporno je ponavljala gledateljka iz Borova Sela. Voditelj ju je upitao živi li ona u Hrvatskoj te protiv koga su ti pobunjeni Srbi ratovali, te zašto misli da nema prava kao drugi.

“Živim u Hrvatskoj, ne živim u Srbiji. Nisam ravnopravna jer nemam prava nikakva, gde god odem ne dobijem posao kao nacionalna manjina…”, požalila se.

“Nacionalne manjine imaju jednaka prava kao i deca poginulih hrvatskih branilaca”, uzaludno joj je objašnjavao voditelj na što mu je ona odgovorila da laže.

Na kraju je rekla: “Ja živim u Borovu Selu, ali moja domovina nije Hrvatska, ja volim Srbiju”.

Celi razgovor možete pogledati u videu ispod.

 

 

(Espreso)

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime