Stravično! KO JE I ZAŠTO UBIO LIDIJU ĐOKIĆ? Pojavili su se detalji iz života ubijene devojke, POTRESNO!

0

Zlato od deteta, duša predobra, anđeo – ovo su rečima kojima porodica, prijatelji i poznanici opisuju tragično stradalu Lidiju Đokić (25), devojku koja je ni kriva ni dužna brutalno ubijena zbog nečije obesti.

SAZNALO SE KO JE UBIO PORODICU ĐOKIĆ Monstruozni zločin imao najpodliji motiv

Otkako se 28. septembra pojavila vest da je na putu od aleksinačkog sela Moravac, gde su bili u poseti porodici, do svog doma u Aleksincu bez traga nestala tročlana porodica Đokić – supružnici Goran (57) i Gordana (56) i njihova kćerka Lidija neprestano je tražen motiv ko bi i zašto želeo da im naudi. Ispitivano je sve, od porodičnih odnosa, poslova, toga kakvi su ljudi… I ni u jednom od odgovora nije bilo niti jedne naznake da bi iko imao razloga da Lidiji nanese zlo.

Jezivo! UBICA ĐOKIĆA UPRAVO NAS GLEDA: Šokantna tvrdnja nekadašnjeg operativca DB u jutarnjem programu! POSLAO JE NEKOGA I NA SAHRANU

Šest dana kasnije cela Srbija je ostala u šoku – Lidijino telo pronađeno je među granjem i lišćem, prekriveno daskama, u ataru sela Moravac gde je cela njena porodica i nestala. Na istom mestu pronađena su i tela njenih roditelja. Ubijeni su hicima iz pištolja, a onda su zapaljeni.

Kamere sve SNIMILE, “mozak” operacije NAPUSTIO Srbiju? Nova saznanja o ubistvu Đokića!

Devojka je bila obrazovana, kulturna, dobra, privržena porodici, živela je mirno. Završila je Višu poslovnu školu strukovnih studija u Leskovcu. Nije imala dečka. Vreme je volela da provodi sa porodicom, sa njima je često putovala, tako je provela i poslednje dane.

Tri dana pre nestanka vratila se sa porodičnog putovanja iz Vrnjačke Banje, na dan nestanka zajedno su kod Goranove majke u kući u selu Moravac pripremali zimnicu. Nije slutila kakva će je sudbina zadesiti, sa drugaricama se gotovo do poslednjeg trenutka dopisivala o uobičajenim temama.

Kada se saznalo za zlu kob, članovi porodica Đokić i Aritonović, ali i prijatelji ubijene Lidije potresnim porukama na društvenim mrežama opraštali su se od nje nazivajući je dušom, zlatom i anđelom.

Ljudi se i dalje pitaju ko je osoba koja je smogla snage da ugasi život jedne, praktično, devojčice.

– Htela sam da umrem kada sam čula… Žao mi je jer su dobri ljudi, taj ko je to uradio, to je monstrum, nije čovek. Toga bih ja smesta ubila, ko je mogao da podigne ruku na devojku od 26 godina. Što su ubili ženu i dete – rekla je kroz suze za “Blic” Branislava Stojanović, komšinica Goranove majke.

Da je Goran, koji je držao menjačnicu i u čijem se poslu sa novcem nalazi potencijalni motiv zločina, bio privržen svojoj jedinici svi su znali. Lokal je nazvao “Liki” po njoj, na Viberu je je držao zajedničku sliku, a prodao je i kuću kako bi od tog novca ispunio želju kćerki i kupio joj stan, zbog toga je radio u menjačnici od jutra do mraka, ispričali su poznanici porodice.

Kada su ubijeni poznanici su na pragu menjačnice ostavili tri ruže, dve crvene i pretopostavlja se, belu za Lidiju.

Moravskom ulicom u Moravcu danas su odjekivali plač i leleci, tela Gordane i Gorana dopremljena su u porodičnu kuću Đokića iz koje će sutra povorka krenuti ja groblju u Žitkovcu gde će se nalaziti večna kuća stradalih.

Dopremljen je i beli kovčeg u kojem će u zemlju biti položena nesrećna devojka, nakon što njeno telo stigne sa Instituta za sudsku medicinu na kome se i dalje nalazi zbog identifikacije.

Podsetimo, porodica Đokić nestala je u nedelju 26. septembra iza ponoći, a porodica je nestanak prijavila dva dana kasnije, pošto se nisu nikome javljali i nisu otvarali svoju menjačnicu. Ubrzo nakon toga počela je opsežna potraga za njima, policija je dva puta ulazila u njihov stan, ali tragova nije bilo. Punih šest dana kasnije pronađen je njihov zapaljen automobil u ataru sela Tešica, a nekoliko sati kasnije i njihova ugljenisana tela deset kilometara dalje, u ataru sela Moravac, iz kog su u noći tragedije krenuli iz kuće Goranove majke ka svom domu u Aleksincu.

Utvrđeno je da su Đokići ubijeni hicima iz pištolja, a potom su njihova tela zapaljena i pa bačena u šiblje, gde su bila prekrivena granama, lišćem i daskama.

Prepostavlja se da ovo ubistvo novi potpis profesionalca, da ga nije počinila jedna osoba, već da je imala najmanje jednog pomagača i da je razlog zbog zbog kog su se odlučili na ovaj svirep zločin koristoljublje.

Izvor: Espreso / Blic

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime