Bora Novaković smatra Novosađane budalama: Digao građane protiv urbanističkog projekta koji je ON LIČNO napravio 2012. godine(FOTO)

1

U ime DS-a za člana Gradskog veća Novog Sada 2008. godine za urbanizam i zaštitu životne sredine izabrana je Jelena Atanacković-Jeličić. Iste te godine Demokrate su postavile Igora Pavličića za gradonačelnika Novog Sada, a Boru Novakovića za direktora Javnog preduzeća Zavod za izgradnju grada – Novi Sad.

Kako je Bora Novaković porušio stari dimnjak u Radničkoj ulici u Novom Sadu(FOTO+VIDEO)

Igor Pavličić će ostati upamćen kao najgori gradonačelnik Novog Sada ikad. Bora Novaković kao deo korumpirane garniture gradske vlasti, simbol partokratije, nameštenih tendera i burazerskih ugovora. Bora Novaković bio je direktor zavoda za izgradnju grada od juna 2008. godine do septembra 2012. godine.

Bora Novaković najomiljeniji režimski opozicionar – kada on kritikuje vlast, Novosađani se smeju!

Boru Novosađani pamte i po izgradnji Bulevara Evrope i milionskim malverzacijama. Upravo za vreme direktorovanja Bore Novakovića pokreće se ideja za novi urbanistički projekat – “Novi Sad na vodi”, protiv kojeg danas Novaković i “drevni Vojvođanin” Nedim Sejdinović organizuju tribine i vode žučnu kampanju.

Jelena Atanacković-Jeličić iz Demokratske stranke, članica Gradskog veća za urbanizam, navodi se u dokumentu iz 2012. za urbanizaciju priobalja Novog Sada. Ideja “Novog Sada na vodi” dakle nije nova i nije naprednjačka, nego upravo ideja Demokrata i Bore Novakovića i njegovih kolega iz DS.

Ceo dokument možete pogledati na linku OVDE.

 

Bora Novaković se dakle bori protiv projekta čiji je idejni tvorac, između ostalih, bio i on sam. Dakle, motiv Novakovićeve borbe nije zastupanje interesa građana, kako on to licemerno želi da predstavi, već isključivo političko pozicioniranje na antirežimskoj kampanji. Problem je samo što postoje ovakvi dokumenti koji dokazuju Borino licemerje.

 

Novi Centar

 

 

 

1 komentar

Ostavi utisak

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas unesite ime